Nakon dvadeset godina, ljubavi je došao kraj: Slavni par najavio razvod

Saopštenje glumice Ališe Silverston u kome je otkrila da se razvodi od muzičara Kristofer Džarekija iznenadilo je sve. Niko nije ni sumnjao da će se slavni par, koji je dvadeset godina proveo zajedno, od čega trinaest u braku, odlučiti na ovaj korak.

Utorak, 27.02.2018.

15:58

Izvor: B92

Nakon dvadeset godina, ljubavi je došao kraj: Slavni par najavio razvod
Foto: Getty

Podeli:

"Oni se i dalje vole, poštuju jedno drugo, i ostaće veoma bliski prijatelji, ali su doneli zajedničku odluku da se razvedz nakon što su proveli dvadeset godina zajedno. Imaju zajedničkog sina o kome će nastaviti da se brinu", izjavio je Ališin portaparol za Pipl.

Glumica koja se proslavila ulogom u filmu "Otkačena plavuša" i muzičar imaju jedno zajedničko dete, šestogodišnjeg sina Bir Blua.

Foto: Getty

Par se venčao u junu 2005. godine, a ceremonija je organizovala na privatnom imanju kraj jezera Taho u Sjedinjenim Američkim Državama.

Ališa i Kristofer 2012. godine, foto: Guliver / Photo Cover

Kristofer je bio član grupe S.T.U.N, a danas vodi svoju radio emisiju "A Musical Journey With Christopher Jarecki", dok je glumica uplovila u autorske vode. Ališa, pored glume piše kulinarske knjige u kojima daje savete o veganskoj ishrani.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare