Da li ću da pokvarim odnos ako napravim prvi korak?

Kako da znam da li se sviđam simpatiji? Kada smo zajedno on se jako lepo ponaša prema meni, ponekad mi se čini da imamo iste emocije, ali ipak ne pokušava ništa? Kako da znam da li oseća nešto i da li da učinim prvi korak, a da ne pokvarim naš odnos?

Ponedeljak, 05.03.2018.

19:00

Izvor: B92

Da li ću da pokvarim odnos ako napravim prvi korak?

Podeli:

Koji odnos? Odnos "nezainteresovan i zainteresovana"? Ili odnos "smoren i smaračica? Ili odnos "ne znam šta hoću, a ova zna šta ona hoće"? Pa takvih odnosa imaš u svakom vrtiću! I do petog razreda osnovne škole, posle toga taj odnos postaje drugačiji. Prvo, kako znaš da si mu simpatija? Zato što se lepo ponaša prema tebi?!

To znači da je lepo vaspitan i ništa više! "Činiti se da imate iste emocije...ponekad"? A ponekad ne? Ili ih ima ili ih nema! I to MORA da jasno pokazuje! Doduše, ima i onih koji ih ne pokazuju, skoro, nikada...nekih ih greškom zovu „stidljivko" a ustvari su monasi.

Pa, kad' on neće da učini prvi korak, onda ga učini ti. Moraš kako bih saznala ima li kod njega "simpatija" ili nema? Kako? Pričaj sa njim tj pitaj ga ima li tu nečega i čega ili nema? Ako mumla....ne zna...treba mu vremena...nije siguran...pita se da li pustio vodu posle jutarnje gimnastike u toaletu... znaj da tu nema ničega! Bar ne u tom trenutku! Reci mu kada bude znao, da te pronađe... pa ako si idalje zainteresovana..."će da bidne nešta". Nemoj, kao sve ćurke da se idalje "ložiš", daješ mu vremena, kad tad će shvatiti da sam mu simpatija... i ostale takve maloumnosti koje svako od nas voli da je tako, ne prihvatajući činjenicu da nema ničega ili ga nema dovoljno!

Od čekanja, samo prođe vreme, uzalud!

Moraš da razrešiš tu situaciju, kako bi' mogla da nastaviš dalje. Ovako si u mulju.

A ti znaš ko voli da živi u mulju?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare