Posle tri godine "kombinacije" i dve godine pauze ja ne mogu da ne mislim na njega

Bila sam u trogodišnjoj vanbračnoj vezi. On oženjen, ja udata. Prekinuli smo svaki kontakt. Već dve godine ne prestajem da mislim na njega. Šta da radim?

Sreda, 07.03.2018.

15:29

Izvor: B92

Posle tri godine

Podeli:

Da se ubiješ, što si propustila najbolju stvar u životu, a i dalje patiš! To što patiš je normalno da patiš. Ko ne bi patio, zbog prekinutog seksa bez obaveza! Samo budale plaču zbog veze, umesto da otvaraju šampanjac.

U bezobaveznom seksu nema smaranja, pretvaranja, samo uživanje... Nije ni čudo što si toliko dugo bila u takvoj vezi sa njim.

Ne, nemoj da se stidiš...da te je blam od okoline zbog takve veze. Seks bez obaveza nema veze sa moralom, već sa potrebom! Potrebom da uživaš, da ti bude lepo, da ne osećaš obavezu...da se opustiš... Pusti mame i babe i drugarice i okolinu...da nije toliko zaostala ne bismo živeli ovako kako živimo. I ne bi nam bilo ovako kako nam je!

Šta ti je činiti?

Prvo da raskrstiš sa sobom. Od "bačija" nema više vajdi. Koliko god se ti nadala, to je završena priča! Sada ti ostaje da se baviš sa "vrapcem u ruci" tj. tvojim brakom.

Dakle, da li si bila u takvoj vezi zbog problema u braku tj. nezadovoljna brakom ili ne? Kada to razrešiš (a to ti je najvažnije) onda dalje radiš u zavisnosti od odgovora na prethodno pitanje. Ukoliko je razlog seksa bez obaveza, to što si prestala da voliš muža... onda završi tu priču i kreni dalje. Glupo je da sebe, njega i decu "ubijaš" zbog zaostalosti okoline i našeg "morala". Ili sačekaj da vam decu odrastu, pa mu se zahvali na saradnji. Tada budi svesna da ćeš pasti u depresiju, pošto si izgubila dosta vremena i sada ćeš teško ili nikako pronaći "srodnu dušu" ili bilo koga! Zamrzećeš i sebe i njega. Zbog sebe i glupih odluka!

Budi, onda, hrabra žena i nastavi dalje bez njega!

Ukoliko si imala seks bez obaveza, zato što uživaš u seksu tj. normalna si osoba, onda sačekaj drugu priliku. Ko zna možda sledeći ti više prija, nego prethodni! Ili svaki sledeći!

Ne bi me čudilo da, kao i sve žene sa naših prostora, shvatiš da više ne voliš svog muža i ipak odlučiš da ostaneš sa mužem po principu "sigurno je sigurno", pored toga što jasno pokazuješ da ne voliš i ne ceniš supruga i decu, ostaje ti samo jedna stvar.

Da počneš da njačeš!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare