Pojavio se neko koga nikad nisam prebolela, a sad sam u braku

Imam dvoje dece, posao, kuću, vodim miran porodičan život. Javila mi se moja prva ljubav, koja je bila zabranjena i nikad zapravo preboljena. Osećamo oboje da se i dalje volimo. Šta da preduzmem?

Četvrtak, 08.03.2018.

15:44

Izvor: B92

Pojavio se neko koga nikad nisam prebolela, a sad sam u braku

Podeli:

Ono što ti srce kaže. Ako si emotivac. A ako si racionalna, onda, logično slušaj mozak. I srce i mozak umeju da prevare. Budi spremna na to.

Prva ljubav, obično osaje samo prva ljubav i ništa više. Na to se nadovezuju, bljuvotine, "prva ljubav zaborava nema", "samo jednom se ljubi" itd... I da, prva ljubav se NIKADA ne preboljeva! U tome i jeste draž iste. Kao i u tome da nastaviš dalje posle nje. Osim ako si sa neke čuke, pa prvo što poljubiš, to i venčaš!

Dakle, ako nisi sa neke čuke, prva ljubav je samo slatko iskustvo i ništa više!

Mene zbunjuju to "bila zabranjena". Od koga, čega...zbog čega...kako se to zabranjuje. Osim ako nisi iz štale, nema ko da ti zabranjuje ljubav! Pa ovo je 21.vek!

Upravo ta zabrana, može biti mač sa dve oštrice. Da misliš kako si idalje zaljubljena u njega a ustvari je želja za zabranjenim voćem.

Samim time što si prihvatila tu zabranu, govori da si, poprilično, zaostala! Ko normalan može nekom da dozvoli da mu zabrani ljubav! Samo zaostala osoba iz zaostale porodice! Ovo nije uvreda, nego činjenica. Ustvari ti si uvreda za ženski ili bolje reći ljudski rod. Dozvolila si da ti zabrane ljubav! Stidi se!

Pred tobom su, kao i u onoj pesmi, dva putića.

Prvi da vidiš sa sobom šta hoćeš! Hoćeš li brak i mirnu luku ili prvu ljubav? Sama sa sobom da raspraviš! I kada to uradiš, od toga zavisi tvoj sledeći potez.

Ukoliko si za brak, onda prva ljubav ostaje samo to. I ništa više. Nemoj više da se istom baviš. I nastavi, kao da ove dileme nije ni bilo. Zbog čega muž mora da zna o tvojoj dilemi?! Ne mora. Rešila si u njegovu „korist" i to mu je dovoljno.Ako je tvoj odgovor prva ljubav, onda se zahvali mužu i budi sa prvim dečkom. Pusti šta će reći okolina, deca, rizike...ako je srce za prvu ljubav, onda je to i više nego dovoljan razlog da ne budeš licemer prema sebi i deci.

Imaš i treći put. I muž i ljubavnik. Duplo zadovoljstvo!

Ipak, kako umesto na primitivizam i zaostalost, zabranu stavljaš na uživanje i život, znam da me nećeš poslušati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare