Glumicu porodio muž: "Pet godina smo pokušavali da dobijemo ovo naše čudo"

Nekoliko spontanih pobačaja, teško razočaranje, depresija i pet godina čekanja nisu bili prepreka da glumica Hilari Barton dobije ćerku. Sada, kada je beba napunila mesec dana, ona ju je predstavila.

Ponedeljak, 12.03.2018.

10:15

Izvor: Super žena

Glumicu porodio muž:
Foto: Getty

Podeli:

Hilari je nekadašnja MTV voditeljka i glumica poznata po nekoliko tinejdžerskih serija, koje su je vinule u rang holivudskih zvezda.

U braku sa šesnaest godina starijim kolegom Džefrijem Dinom Morganom ima sina Augusta, ali je posle prve trudnoće ima zdravstvenih problema i nije mogla da opet rodi dete.

Svoju sreću napokon ne može da sakrije, pa je na svom nalogu na Instagramu objavila porodičnu kolaž - sliku.

"Upoznajte Džordž Virdžiniju Morgan. Rođena je 16. februara, a porodio ju je njen tata. Jako je volimo", napisala je glumica na kraju dirljivog posta.

Kako prenosi "Ju-Es Ej tudej" glumica je otkrila da im je trebalo pet godina da dobiju ćerku za kojom su tako silno čeznuli.

"Kada sam prvi put zatrudnela, trebalo nam je godinu i po dana. Iznenadila sam ga za Božić. Plakali smo, slavili, smišljali imena. I na kraju smo izgubili to dete. Nakon toga isto se ponovilo još nekoliko puta. Bili smo slomljeni, još uvek smo. I svako jutro ovih pet godina koliko smo pokušavali bila sam ogorčena. Plakala sam od ljubomore", otkrila je Hilari, koja je u velikom strahu iznela trudnoću.

Toliko se plašila za svoje nerođeno dete da nije održala ni tradicionalnu žurku dobrodošlice za bebu.

"I sada kada je ovde, samo gledam u nju po ceo dan. Vidim je u tatinim rukama i ništa ne uzimam zdravo za gotovo. Ona vrišti, a ja se smejem jer je tako živa. I sada kada svi znaju da je tu, ne želim da njeno rođenje ijednu ženu natera na plač i zavist. Ako ništa drugo, nadam se da će ovo naše čudo od deteta drugim parovima dati nadu", zaključila je.

*ALT

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.