Najveći mit o ženama "sravnjen sa zemljom", otkrivena poza koja garantuje senzacije

Klitoris je deo ženskog polnog organa koji ide mnogo dublje u karlicu i, kako piše "The Sun", povezan je direktno sa čuvenom G tačkom. Dve seksualne ekspertkinje dr Nina Bronhman i Elen Stokendal sada su promenile činjenice o vagini u njihovoj novoj knjizi "The Wonder Down Under".

Ponedeljak, 12.03.2018.

13:59

Izvor: B92

Najveći mit o ženama
Foto: Thinkstock

Podeli:

Klitoris je tačka u kojoj se sjedinjuju hiljade nervnih završetaka i zato je veoma osetljiv deo vagine koji obezbeđuje intenzivno seksualno isukustvo ženama.

Ali, iako se do sada smatralo da je njegova veličina mala, on je zapravo mnogo veći od onoga što se vidi po površini kao jedno malo ispupčenje.

Dr Nina Bronhman kaže:

"Postavile smo novu hipotezu na osnovu koje G tačka nije odvojivi deo vagine, nego jednostavno dublji deo klitorisa koji se stimuliše tokom seksualnog čina. Ono što poznajemo kao klitoris je zapravo samo vrh ledenog breda. Ali, bukvalno".

Dr Bronhman kaže da su ona i njena koleginica razvile dodatne teorije po kojoj je poza "CAT" položaj koji uvek garantuje ženi vrhunac.

"CAT" je unapređena misionarska poza - umesto da je partner oslonjen na šake treba da težinu drži na podlakticama, a tela se dodiruju nežno i površno. I svaki potez je zapravo klizajne i samo ta sitna promena donosi mnogo veći užitak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare