Živimo godinu i po dana zajedno, a još uvek mi nije dao ključ od kuće

Poštovani, slomila sam bravu i ključ. Partner sa kojim sam tri godine u vezi, od čega smo jednu i po živeli zajedno odlaže da mi da ključ. A viđamo se svaki dan, ručamo, kuvamo spavamo za vikend kada ne radi. Je li došlo do zagušenja u vezi? Da li mu treba lufta? Mada je sam instistirala na zajedničkom životu.

Jelena Pavličević

Utorak, 13.03.2018.

15:34

Izvor: B92

Živimo godinu i po dana zajedno, a još uvek mi nije dao ključ od kuće

Podeli:

GČ: Njemu ne treba lufta. Ima previše lufta u glavi! I to ti vrlo jasno pokazuje! Živeo je sa tobom godinu i po dana i nije hteo da ti da ključ! Njegovo pravo! Kao što je njegovo pravo da bude bolid! Onda se postavlja pitanje kako ste vi to živeli zajedno, kada radnim danima ručate, a vikendom spavate! To se ne zove zajednički život! To se zove „svrni, do mene, samo kada nemam pametnija posla"! Kuvate zajedno?! Bravoooo... Prijavite se za neki TV kanal koji se bavi kuvanjem. I sve to za vikend. Pa ti si u vikend šemi, a ne u vezi sa partnerom!

Insistirao je na zajedničkom životu. To ti misliš da je zajednički život, a u stvari je „život kako njemu odgovara"!

I na kraju, njemu ne treba lufta zato što je sa tobom, koja mi postavljaš ovakvo pitanje! Njemu treba lobotomija! Kao i tebi! Sa tobom, ovakvom, samo lidbo može da se zabavlja!

A, uzgred budi rečeno, da li si ga pitala o zagušenju u vezi i luftu, kao i ostalim tvojim nedoumicama?

Nisi, nego si pitala mene?!

Lobotomija...odmah!!!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare