Sebični, arogantni, tvrdoglavi: Ovi horoskopski znaci misle da su bolji od drugih

Koliko god se trudili to da sakriju, oni su u suštini veoma egostični, ne igraju po tuđim pravilima i ne obaziru se na tuđa mišljenja... Jednostavno, misle da su prave cvećke.

Utorak, 20.03.2018.

10:27

Izvor: B92

Sebični, arogantni, tvrdoglavi: Ovi horoskopski znaci misle da su bolji od drugih
Foto: Thinkstock

Podeli:

Ovan

Ovan je predvodnik zodijaka, glasan je i jak, ali često ispod svoje ljušture krije najsenzitivnije biće. Odatle potreba da drugima nameće mišljenje, predstavljajući se borcem i vođom, iako on u osnovi to i jeste. Njegova tvrdoglavost i sebičnost često preovlađuju, što i te kako nervira ljude sa strane. Jednostavno, on misli da je najbolji, a ako želite da budete njegov prijatelj, morate prihvatiti taj "obrazac".

Bik

Najizraženija osobina Bika, pored upornosti, jeste ogromna tvrdoglavost. Spoznaćete je kada čujete Bika kako brani svoje stavove i dokazuje svoje znanje. Kao zemljani znak, on je zaista realista, poseduje mnoga znanja i iskustva, ali potreba da pametuje, kao i arogantno ponašanje ne ostavljaju lep utisak na druge.

Lav

Pripadnike ovog znaka karakteriše egocentično ponašanje. Jednostavno Lavovi obožavaju sebe, ponose se svojim znakom – vatrom i jačinom, te imaju visoko mišljenje o sebi. Zahvaljujući ogromnoj harizmi, koja im se ne može osporiti, kao i lepršavosti i zanosu, Lavovi su omiljeni u društvu. Uvek su zapaženi, a traže i veliku pažnju. Za njih važi da su kraljice drame, te je veoma lako ući sa njima u raspravu – u kojoj nema šanse da pobedite.

Jarac

Za Jarca se može reći da je veoma zaljubljen u sebe, svaki svoj postupak smatra ispravnim i neće odustati od te ideje sve dok vam to ne dokaže. U trenutku kada ipak posumnja u svoju odluku, ili pomisli da nešto ne radi dobro, stvari će "presložiti" na način koji će potvrditi da su svi oko njega pogrešili.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.