Ova poznata manekenka je modna ikona godine

Svakog juna meseca tradicionalno se održava dodela prestižnih CFDA nagrada koja okuplja neke od najuticajnih ljudi iz sveta mode. Ove godine, veće modnih dizajnera Amerike odlučilo je da nagradi Naomi Kembel za njenu veliku ulogu u istoriji mode.

Petak, 23.03.2018.

11:52

Izvor: B92

Ova poznata manekenka je modna ikona godine
Foto: Getty

Podeli:

Veće modnih dizajnera Amerike (CFDA) najavilo je da će Naomi Kembel primiti nagradu Modna ikona 2018. na ceremoniji koja će biti organizovana 4. juna.

"Prava je čast da me Veće prepozna za ovogodušnju nagradu. Moj lični stil je uvek bio strašno pod uticajem dinamične ulične kulture i muzičke scene. Odrastala sam u modnoj industriji i zauvek sam zahvalna američkim modnim dizajnerima što su me podržavali u karijeri", kazala je Naomi za medije.

Kembelova se pridružila listi svojih prijatelja Ii ostalih poznatih lica koji su dobili istu nagradu u prošlosti, a među kojima su Rijana, Dejvid Bovi, Farel Vilijams i Kejt Mos.

"Od dečjeg čuda do boginje mode, Naomi predstavlja lepotu, aktivizam i radost života", opisala je Naomi predsednica Veća modnih dizanera Dajana Furštenberg.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare