Parovi koji se slažu samo u krevetu: Najgora kombinacija su Škorpija i Ovan

Ovi parovi maju savršenu i kompatibilnu hemiju jedino u krevetu. Bilo šta drugo što bi pokušali da ostave je unapred osuđeno na propast, pa zato otkrijte šta kaže horoskop i reagujte na vreme.

Četvrtak, 29.03.2018.

09:46

Izvor: B92

Parovi koji se slažu samo u krevetu: Najgora kombinacija su Škorpija i Ovan
Foto:Thinkstockphotos

Podeli:

Lav i Ovan

Ovnovi obožavaju da isprobavaju nove stvari, a lavovi vole da udovoljavaju, pa je ovo savršen par - ali samo u krevetu. O

ba znaka su naporna i žele da kontrolišu svaki partnerov potez.

Vodolija i Ribe

Ako se toliko privlačite međusobno, najbolje je da se dogovorite da se viđate samo zbog seksa. Ova dva znaka su toliko slična da su sjajna u prijateljstvu ili seksu, ali u vezi nikako ne funkcionišu.

Rak i Bik

Kada ovo dvoje imaju seks, to nikako nije samo seks, već najnežnije vođenje ljubavi koje možete da zamislite. I pak, nikako se neće slagati u vezi jer su oboje previše emotivni, pa ukoliko dozvole da stvari odupredaleko neće se dobro završiti po jednog od njih.

Strelac i Ribe

Seks na jedno veče između ovo dvoje je idealan spoj. Problem će nastati ukoliko požele da nastave da se viđaju. Strelac želi svu pažnju za sebe, želi da se kreće, druži, istražuje, a Riba ima drugačije prioritete.

Mašta o ljubavi i romantici koju Strelac nikada neće moći da joj priušti.

Škorpija i Ovan

Ovo je najkatastrofalnija kombinacija u horoskopu. Oni su kao dve tempirane bombe. Seks je sjajan, veza užasna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare