Ispovest očajne žene: Zbog ove fotografije saznala sam da me suprug vara

Devetnaestogodišnja Ana Rudenok otkrila je prevaru svog supruga putem Instagram fotografija. Muževljeva nesmotrena ljubavnica, inače studentkinja, objaviljivala je fotografije snimljene u njihovom domu, što je neosporan dokaz njihovog intimnog druženja.

Četvrtak, 29.03.2018.

13:06

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Ana Rudenok je na fotografijama prepoznala svoj stan u kome je živela sa suprugom Dmitrijem. Kako kaže, sumnje su počele od momenta kada je on počeo da lajkuje slike studentkinje Emilije Ignatove.

Nakon što je dalje istraživala, Ana je pronašla fotografije na Emilijinom profilu na kojima je čak ona nosila njenu garderobu i igrala se sa njihovom mačkom.

Ipak, ono što ju je najviše zgrozilo jesu fotografije snimljene kraj krevetića njihovog sina, sedmomesečne bebe. Sve fotke su napravljene dok je Ana bila odsutna, obično kada je sa detetom išla da poseti majku.

Prema informacijama koje je dala u medijima, Dmitri radi kao profesor na Državnom univerzitetu Južni Ural u Rusiji, a kada mu je žena saopštila šta je saznala, nije porekao da je vara već je obrisao svoj nalog na Instagramu. Njegova ljubavnica je blokirala pristup njenom profilu.

Nakon što su se stišale strasti oko afere, Dmitri je priznao da je paralelno 18 meseci bio u vezi za Emilijom. Ipak, Anina odluka da ispriča sve medijima izazvala je burne reakcije njenog supruga, koji je počeo da joj preti.

"Ona me isto zvala i pretila mi, pa sam rekla da ću pozvati policiju ako se ponovi", kaazla je Ana, koja se sa sinom preselila u roditeljski dom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.