Postala je Instagram zvezda jer objavljuje fotografije svoje pozadine

Francuskinja Beatris Vojan postala je planetarno poznata zahvaljujući svom Instagram nalogu koji je osvojio pažnju korisnika interneta. Naime, 31-godišnja žena svakodnevno objavljuje fotografije u tangama, snimljene na dalekim destinacijama.

Subota, 31.03.2018.

10:40

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Beatris Vojan sebe predstavlja kao zaljubljenicu u putovanja, a na svoj Instagram profil redovno objavljuje fotke sa raznih dalekih lokacija u svetu.

Ono po čemu se razlikuje od drugih Instagramera je što ona pozira okrenuta leđima, dok je u prvom planu njena zadnjica u tangama.

Kako kaže, sve je počelo od zabave.

Pre pet godina je objavila prvu fotografiju ovakve vrste, za koju je dobila odlične “povratne reakcije” od ljudi, te je rešila da se ubuduće tako fotografiše.

U tome joj pomaže njen dečko koji je zadužen za "hvatanje” kadra.

"Prvo smo držali fotografije u privatnosti, ali kad sam ih stavila na Instagram dobila sam puno lajkova i pratilaca pa sam počela da ih objavljujem redovno”, objašnjava.

Iako je stekla više od 39 hiljada pratilaca koji joj udeljuju komplimente, mnogi je ne podržavaju u pravljenju golišavih fotografija. Mnogi su joj uputili da je sramno što popularnost gradi na osnovu ovakvih fotografijama, a nekima je njena pozadina "previše ružna da bi se njome hvalila". .

"Pravim uspomene se za sebe, ne za Instagram. Ono što radim jeste da samo objavljujem privatne fotografije i uspomene na toj mreži", zaključila je ona

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.