Pastelno izdanje za početak proleća: Modna petica za Melaniju Tramp

Prva dama Amerike Melanija Tramp ponovo je dokazala da i te kako prati modne trendove. A ovo je, kako pišu modni magazini, njena najbolja odevna kombinacija za početak proleća.

Subota, 31.03.2018.

13:02

Izvor: B92

Pastelno izdanje za početak proleća: Modna petica za Melaniju Tramp
Foto: Getty

Podeli:

Supruga američkog predsedika Melanija Tramp prisustvovala je na Međunarodnoj dodeli nagrada za žene odlikovane za hrabrost, koja je organizovana u Vašingtonu.

Iako su svi pokušavali da vide emocije na njenom licu, nakon skandala zbog optužbi da ju je predsednik Donald Tramp tokom trudnoće varao sa dve žene, prva dama se potrudila da na njoj ne vidimo baš nikakvu reakciju. Ona je sve vreme imala čvrst stav i širok osmeh koji je pokazivao da je sve u najboljem redu.

Ipak, ono što je mnoge najviše oduševio je svakako njen modni stil. Poznata kao dama od stila, lepa Slovenka je odabrala glavni trend za proleće - pastelne boje.

Nekadašnja manekenka se tako na dodeli nagrada pojavila u roze odelu sa potpisom dizajnera Emilija Pučija, čija cena iznosi čak 4,220 dolara.

Kako bi razbila monotoniju u svom stajlingu, prva dama je odelo uparila sa žutim džemperom, a ceo izgled zaokružila omiljenim visokim štiklama u neutražnoj bež nijansi,

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare