Može i bez botoksa: Glumica otkrila tajnu mladolikog izgleda u sedmoj deceniji

Iako ima 67 godina, slavna glumica Džejn Simor se nedavno fotografisala za magazin "Playboy".

Subota, 31.03.2018.

19:00

Izvor: Super žena

Može i bez botoksa: Glumica otkrila tajnu mladolikog izgleda u sedmoj deceniji
Foto: Getty

Podeli:

Nekadašnja Bondova devojka, britanska glumica Džejn Simur oduševila je ceo svet svojim odličnim izgledom, a nije trebalo mnogo da prođe da javnost posumnja u njenu lepotu.

Mnogi su se pitali da li je glumica svoj izgled ulepšavala estetskim operacijama, a ona je gostujući uTV emisiji "Loose Women" oštro demantovala priče

"Mnogi ljudi misle da život u Holivudu jednostavno iziskuje estetske tretmane. Nemam ništa protiv osoba koje su se na to odlučile, pogotovo ako su savršeno obavljeni. Ja sam glumica i verujem da su mi potrebna usta i lice koji će se prirodno kretati. Ako je moje lice toliko zategnuto, pojedine uloge ne mogu igrati niti pravilno iskazati emocije", jasno je istakla.

Објава коју дели Jane Seymour (@janeseymour) дана

U popularnom britanskom šou, Džejn je otkrila i jedan neobičan bjuti trik koji joj pomaže da izgleda mlađe...

"Kada treba da se pojavim na televiziji, ponekad znam da zategnem vrat selotejpom i nosim perike kako bih postigla mladolik izgled", otkriva glumica, te dodaje da joj je uprkos velikog pritiska na žene da održe mladolikost, ona želi da bde autentična.

Објава коју дели Jane Seymour (@janeseymour) дана

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare