"Želela sam ravan stomak i silikone, ali sam zbog ćerke odustala"

Ona je jedan od onih žena koje je majčinstvo drastično promenilo. Njeno telo doživelo je potpunu transformaciju, a ona je sebe mrzela zbog toga. "Ti si debela, ti si ružna, ti si odvratna", govorila je sebi svako jutro nesrećna Tarin Brumfit.

Utorak, 10.04.2018.

13:14

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Njeno samopouzdanje poljuljalo se kad je postala mama. Doduše, ona nikada nije imala preterano lepo mišljenje o sebi.

"Kad sam rodila decu počela sam da mrzim svoje telo. Želela sam ravan stomak i silikone. Međutim, kad sam pogledala svoju prelepu ćerku pitala sam se kakvu bih joj poslala poruku takvim potezom. Kako da je ubedim da voli sebe takvav kakva jeste, ako se ja ponašam suprotno", rekla je Tarin koja je ubrzo otkazala sve operacije.

Umesto silikona, ona je postala motivacioni govornik, žena koja zagovara da žene prihvate same sebe baš onakvim kakve jesu.

"Počela sam da treniram. Imala sam želju da se takmičim, što je bila sumanuta ideja. Trenirala sam nekoliko sati svaki dan i postavila sam stroga pravila. Izgubila sam dosta kilograma. Imala sam telo o kakvom žene maštaju. Drugi su mi aplaudirali, ali ja sam sebe i dalje mrzela", kaže ova žena koja je konačno spoznala sebe i svoju sreću.

Nije vodila izbalansiran život i rešila je to da promeni. Posle takmičenja, priznanja... počela je da se goji.

Tarin je počela da shvata da bi mogla da voli svoje telo zbog toga šta bi to to telo moglo, a ne zbog toga kako izgleda. Kad je čula kako se njene prijateljice žale na svoj izgled, shvatila razliku u slici tela "pre i posle".

Pre su ocenjivali i gledali njeno telo zbog takmičenja, a posle je otkrila pravu ljubav prema svom telu - uprkos tome što je dobila nekoliko kilograma. Dobila je bezrezervnu podršku žena širom sveta i objavila je knjigu "Embrace".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare