Da li je radoznao muškarac i zaljubljen muškarac?

Da li pitanje gde živim i gde mi se nalazi kuća, stavljanje jednom prilikom njegove ruke na moje rame, smeh pozitivan bez razloga, njegova ruka preko moje jednom za volanom znači da mu se dopadam, a ćuti ili sta?

Sreda, 11.04.2018.

15:49

Izvor: B92

Da li je radoznao muškarac i zaljubljen muškarac?

Podeli:

Ovakvo „prštanje" ljubavi i emocija, sa njegove strane, odavno ne videh. I ne pročitah. Ah! Prosto mi ostade nejasno, kako do sada već niste ceo vrtić dece izrodili, od tolike ljubavi njegove! Pa to se zanima za tvoju kuću, pa ti „dirka" ruč'ce dok su na volanu...pa se smeje...pa prebacuje ruč'ce preko tvog ramena....Ako to nisu jasni signali ne za udaju, već i za ljubavnu penziju, stvarno ne znam koji su! I dvadestogodišnjicu braka!

A sada, kada si me već pitala takvo tinejdžersko pitanje, daću ti roditeljski odgovor.

Pit'o te „gde živiš i gde ti je kuća"- ukolio budeš poslušala svoje drugarice, ubedićeš se da je to to, i da te želi za vezu. Ako mene pitaš- interesuje se za tvoj „hud" da vidi pedigre. Ili da zna vredili ti pljačkati gajbu. Ako je Zemunac, onda je tu geografija vrlo bitna. Za njega. Znaš, valjda, vic o Zemuncu i ribi iz Boleča?! „E pa, boleče me da te vozim kuči"! Znači, samo ako si iz Zemun!

„Stavljanje jednom prilikom njegove ruke na moje rame"- drugarice kažu „lud je za tobom". Tvrdim da je ili pussy ili je „opipavao teren" tj da li si „prohodna" ili „zatucana". Još da budeš srećna ako je ovo. Vrlo verovatno mu se umorila ruka, pa ko veli malo da je odmori.

„Smeh pozitivan bez razloga"- drugarice kažu da se zaljubio. Ne tvrdim, nego znam- naduvao se! (Kada ga budeš sledeći put srela, pitaj ga za kontakt sa njegovim dilerom. Kapiram da kada se neko naduvao pored tebe takve, mora da je opasan „staf")

„Njegova ruka preko moje jednom za volanom"- mani se drugarica, ovde je sve jasno ki dan. Žena za volanom!!! Pa ko se, normalan, ne bi plašio za sopstveni život!

„Ćuti"- drugarice kažu „zato što je stidljiv da iskaže svoja osećanja". Ja tvrdim da je psiho. I ne bio pored tebe takve, prepametne!

A da ga pitaš da ti iskaže svoja osećanja prema tebi, to ti nije palo napamet. Nego čekaš njega, neodlučnog ili izgubljenog da sam od sebe ti to iskaže?! Ako je tako, ništa samo nastavi život u neznaju i isčekivanju. Sve dok ti sledeći put ne stavi ruke preko tvojih za volanom.

I ne slupate se u neki jarak!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare