Šta da radim kada je on samoživ u krevetu?

Sreli se pod stare dane, njegova retorika je obećavala mnogo, ali u intimi je samoživ, svedeno banalan i brz kao početnik. Kada želim da popričamo na tu temu reaguje sa ’Zar ne bi trebalo da te seks više ne privlači u tim godinama?’. Uspeva mu da se osetim krivom. Margarita

Petak, 13.04.2018.

16:45

Izvor: B92

Šta da radim kada je on samoživ u krevetu?

Podeli:

Imali ste tu sreću da se pronađete u Domu (emotivnih) penzionera. Ipak, sreća nije, uvek, dovoljna za vezu. Dovoljna za početak i za neke situacije, ali ne i za sve ostalo. Sa srećom ti je došla i nada. A ona umire poslednja. Ona je još i jedino što je ostalo za vašu vezu!

Jak na rečima, slab na “delu”! Ni prvi, ni poslednji. Grešiš ako misliš da je samo samoživ. On je seksualno nezreli dekica! Ne zna kako da zadovolji drugu osobu, pa sam sebi ugađa. Dakle i sebičan je. Pri tome nikada i nije bio sex machine, što samo po sebi nije važno za nevine seljanke koje samo “hoćedu da ih to ubode”, kao ni za pokojnike. Njima je, zaista, svejedno kada je seks u pitanju. A i za sve ostalo. Za nas normalne pripadnike ljudskog roda, seks je bitan koliko i emocija. Ako ga nema ili je jako loš, kao u tvojoj situaciji, onda nema osnova za pravu vezu! Bez obzira što će moralisti koji komentarišu moje odgovore, sada drvlje i kamenje na mene, ali sam u pravu! Čak i moj drug koji je, skoro, dve decenije u kolicima mi tvrdi da bez seksa ne bi opstala njegova veza tj. brak! Lepo je emotivno se stopiti sa drugom osobom, ali je još lepše se stopiti bukvalno! Seks bez emocija je moguć, dok emocije bez seksa nisu! Nisu nikada ni bile, samo smo se mi zavaravali! Pa i Sneguljica je čekala princa samo zbog poljupca?! Ne budi bilde, šta je bilo posle poljupca....skuvala mu ručak?! Aha, važi! Nebitne su godine, ako nema seksa, onda nema ni veze. Ozbiljne! Ako je jednom seks loš tj nezadovoljava ga ili je, emocije ne mogu doveka da sve to pokrivaju! Pogotovo ne u 21. veku! Nismo deca a Ana Karenjina je odavno skočila pod voz! Nećeš valjda da budeš kao ona?!

On je katastrofa u seksu, a ti se osećaš krivom što ti to smeta?! Dejziiiii...!!! Smatra da ne treba da te seks toliko privlači tj da ga toliko ne želiš u vašim godinama, ali za svoje seksualne potrebe mari i privlače ga! U prevodu licemer i ego manijak! A ti se osećaš krivom. Strašno sam se ogrešio o mučenu Dejzi, pa i ona bi ga ostavila! Izvini, Dejzi!

Po meni, reci mu u lice šta ti smeta u seksu sa njim i nemoj da od toga odustaneš! Pravi kompromis prema svojim potrebama i njegovim mogućnostima. Ali prvo svoje seksualne potrebe zadovolji! Ako možeš “smanji” ih, barem u početku, da vidiš koliko je seksualno sposoban i izdržljiv. Kad on samo za sebe brine u krevetu, zašto ne bi i ti o sebi mislila?! Od poza do vrste seksa.....sve sa njima pokušaj da utanačiš. Pronađi te se..uz maksimalne kompromise sa obe strane! Morate oboje biti seksualno zadovoljni, inače će vam veza izgubiti smisao tj vrlo brzo će vam se okončati. Podvuci granicu ispod koje nećeš ići i toga se pridržavaj!
Ukoliko krene kako mu je seks nebitan, nemoralan, precenjen...samo mu kaži :”Bogu hvala pa majstoru za veš mašine Miletu nije!”. Onda, lepo, pozovi Monsiuer Mileta i sa njima proveri rad veš mašine, dok centrifugira!

Tada će ti biti jasno šta su radili Sneguljica i princ, posle poljupca. A šta je propustila Ana Karenjina!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare