Super žena i "Pčelica" poklanjaju knjige

Portal "Super žena" i B92 poklanjaju dve zanimljive knjige "Naši fudbaleri na mundijalima – od Urugvaja do Rusije", autora Bojana Ljubenovića u izdanju kuće "Pčelica". Nagradu će osvojiti najbrži. Potrebno je da pošaljete ime, prezime, adresu i broj telefona na mejl superzena@b92.net i osvojićete zanimljiva izdanja.

Ponedeljak, 16.04.2018.

09:55

Izvor: PR

Super žena i
Foto: Promo

Podeli:

Dok svi ljubitelji fudbala nestrpljivo iščekuju predstojeće Svetsko prvenstvo u fudbalu, koje se ove godine održava u Rusiji, Izdavačka kuća "Pčelica" je objavila knjigu "Naši fudbaleri na mundijalima – od Urugvaja do Rusije", autora Bojana Ljubenovića, poznatog aforističara, pisca i novinara, koji se pokazao i kao vrsni poznavalac najpopularnijeg sporta na svetu.

U pitanju je neuobičajena istorija svetskih prvenstava u fudbalu, sa posebnim osvrtom na prvenstva na kojima je učestvovala reprezentacija naših fudbalera. Pored istorijskog pregleda, ova knjiga se može pohvaliti mnoštvom autentičnih fotografija, zanimljivih fudbalskih podataka i analizama mečeva. Uz svaku knjigu ide i jedinstven poklon – poster sa fotografijama svih domaćih reprezentacija od Urugvaja do Rusije, koje su prvi put okupljene na jednom mestu.

Bez obzira da li ste poznavalac fudbala ili tek početnik, da li ste kolekcionar ili jednostavno verni navijač reprezentacije, ova knjiga će biti odlično zagrevanje pred početak Svetskog prvenstva u fudbalu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare