Da li vredi da se zbog ljubavi odreknem strasti u krevetu?

U vezi smo devet godina, ali seks nam je užas. Imamo ga 1-2 puta mesečno i traje tri sekunde. On mi posle pomogne da dođem do kraja, ali to nije to. Pitanje je da li ostati sa nekim koga volite i odreći se seksa?

Lana

Ponedeljak, 16.04.2018.

14:37

Izvor: B92

Da li vredi da se zbog ljubavi odreknem strasti u krevetu?

Podeli:

Ostani!!! „Sunce tuđeg neba"... Ma ne, isuviše si ograničena i primitivna da nećeš razumeti sarkazam (kao što ni ne znaš šta je sarkazam).

Odavno nisam imao „slučaj" kao što je tvoj. Lana, ti si dijamant zaostalosti i emotivne obogaljenosti!

Krenimo redom.

Devet godina si sa tipom koji ima manje seksualne moći od pregažene kišne gliste. Idalje ga voliš. Tvoja greška je što ga ne voliš kao kišna glista, nego kao muškarca!

Kako i možeš da ga voliš kada te seksualno ne zadovoljava i to ti smeta?! Dakle, ima normalnosti u tebi! Negde u nekom mrklom mraku tvog bića ima normalnosti.

Seks sa njim te ne zadovoljava. Ne bitno da li ne zna, ne ume, monah je, ima „smoki" međ' nogama....tebi to ne prija. I to je sasvim legitimno. Kao i tvoja odluka da budeš sa njim i patiš i nesrećna si, nezadovolj(e)na si.... Ono što nije nije legitimno ni ljudski je tvoja sebičnost koja, svesno ili nesvesno, uništava i tvog čoveka! Sa kojim pravom ga ti lažeš i puštaš ga da veruje kako cveta ljubav tvoja prema njemu, kada je uvenula?! Ili je pred uvenućem! Ako si, nerazumna prema sebi, nemoj prema njemu.

Ako ostaneš u vezi gde ćeš biti seksualno, pa samim time, i svim ostalim nezadovoljna, onda ne povređuješ sebe, već njega!

Seks je, u modernoj ali i svakoj ljubavi podjednako bitan koliko i emocije! Ako misliš da sam seksualno opterećen itd...koja je svrha ljubavi bez uzajamnog poštovanja?! A to je slučaj sa vama. O porodu, kao svrsi ljubavi, i da ne govorim. Nema ljubavi bez uzajamnog poštovanja! A vi tj. ti to nemaš ni prema sebi ni prema njemu!

I tako devet godina. Pa i stokholmski sindrom bi do sada izlečila, ali ti idalje ne znaš šta ti je činiti!

Smorila si me opasno i zato ću da zbrzam: Ili popravite vaš sekusalni odnos ili se razilazite! Emocije među vama nisu jake da bi vam seks bio nebitan! Niste jedini...ima nas 99% stanovništva ove planete kojima je seks podjednako bitan koliko i emocija.

Ako nema seksa, tj. ne zadovoljavate seksualno (mala je razlika), pametnije bi za tebe bilo da odeš i zamonašiš se.

Pa kada klekneš pred Bogom i kažeš:"Oče, zgrešila sam" i dobiješ njegov odgovor: "Kamo lepe sreće da si zgrešila, sad me ne bi smarala!", shvatićeš.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare