Pevačica "uživo" prenela da je drogirana i silovana?

Proteklog vikenda, kako javlja portal "Page Six", reperka Azilija Benks je doživela seksualni napada. Ona je u okviru Instagram Stories objava podelila sa svima u audio-porukama da je navodno izašla sa nekim likom i da je "jedna stvar vodila drugoj", a ona na kraju završila drogirana i silovana.

Utorak, 17.04.2018.

11:42

Izvor: B92

Pevačica
Foto: Getty

Podeli:

"Osećam se prljavo", poručila je u videu koji je vrlo brzo obrisala. Priznala je i da se oseća glupo, a iako je ona obrisala svoje audio poruke, na Youtube se one mogu naći.

Deluju vrlo uznemirujuće, a fanovi nisu sigurni o čemu je reč.

"Mislim da neću izbacivati više muzike. Moram da iskuliram malo i shvatim šta se upravo dogodilo", rekla je Azilija u jednoj od poruka. U kasnijim porukama je obavestila svoje fanove da su prijatelji na putu da je pokupe s mesta na kojem se to dogodilo, i da će biti sigurna.

"Page Six" tvrdi da je Azilija kasnije tvrdila da je i drogirana nakon što joj je neko bez njenog pristanka sipao nešto u piće.

Nije poznato da li je slučaj prijavila policiji, a ni ona ni njen menadžment nisu se oglasili povodom ovog slučaja.

Takođe, nigde u izveštajima i stranim medijima se ne navodi ime navodnog počinioca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare