Španjolka smirila najvećeg zavodnika: Venčanje u tajnosti, proslava 5. maja

Jedan od najvećih holivudskih zavodnika venčao se u 68. godini sa 34 godine mlađom izabranicom Alehandrom Silvom. Španski "Hola" piše da se par tajno venčao, a da će svadbeno veselje biti za porodicu i prijatelje 5. maja u njihovom domu u Njujorku.

Četvrtak, 19.04.2018.

18:30

Izvor: Super žena

Španjolka smirila najvećeg zavodnika: Venčanje u tajnosti, proslava 5. maja
Foto: Getty

Podeli:

Slavni šarmer iza sebe ima dva propala braka, a posle tri godine ljubavi sa Alehandrom on je rešio da ostatk života provede baš sa atraktivnom Španjolkom. Iako se navodi tačan datum sklapanja braka, poznato je, prenosi svetski mediji, da je venčanje održano u Vašingtonu.

*ALT

Gir je prvo bio četiri godine u braku sa Sindi Kraford, a 12 godina proveo je u braku s manekenkom i glumicom Kere Lovel, s kojom ima sina Homera Džejmsa. Alehandra je razvedena od geologa Govinda Friedlanda, s kojim ima sina Alberta.

Iako je zgodna Alehandra do skoro tvrdila da ne razmišlja o ponovnom venčanju, odluku je očigledno promenila, a o njihovoj vezi svojevremno je rekla: "Trenutno živim pravu bajku, baš ono što gledate u ljubavnim filmovima".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.