Postale mame kao mlade: Prve ljubavi im podarile decu, a brakovi nisu opstali

Nekima se trudnoća desi ranije, nekima kasnije. Zanimljivo je i da među poznatim damama ima dosta žena koje su se kao veoma mlade ostvarile kao majke, a istovremeno su gradile svoje karijere.

Četvrtak, 19.04.2018.

15:30

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Sofija Vergara

*ALT

Prelepa kolumbijska glumica udala se za svog dečka iz srednje škole Džoa Gonzalesa kada joj je bilo svega 18 godina.

U septembru 1992. godine rodila je sina Manola. Tada je imala svega 19 godina.

Mediji su je godinama "prozivali" da sinu može da bude drugarica, a ona kaže da u tome samo vidi prednost odgajanja deteta. Ipak, ona nije dugo ostala u braku sa ocem svog sina jedinca.

Britni Spirs

*ALT

Pop pevačica je izjavljivala stranim medijima da je srećna zbog toga što je rano postala majka.

Prvog sina Šona Prestona je rodila u 23. godini, a godinu kasnije stigao je i Džejdan Džemson.

Britni tvrdi da posle dva razvoda veruje u ljubavi i da želi još jednom da postane majka. Doduše, brak ne pominje ni u najavi.

Niki Tejlor

*ALT

Tridesetdevetogodišnji supermodel Niki Tejlor svog prvog muža upoznala je kada joj je bilo 18 godina. Tri meseca kasnije pobegli su u Las Vegas da se venčaju, a sa 19 godina Niki je rodila blizance Džejka i Hantera.

"Bila sam mlada, mislila sam da sam zaljubljena. Ali mi smo dve potpuno različite osobe. Do 21. rođendana sam se razvela i postala sam samohrana majka. Mislim da nekada treba pametno odložiti majčinstvo."

Solanž Nouls

*ALT

Mlađa sestra najpopularnije pevačice današnjice Bijonse, Solanž Nouls, udala se za svog dečka iz srednje škole kad joj je bilo 17, a njemu 19 godina. Nekoliko meseci kasnije rodila je Danijela Smita.

"Sin je moj najveći neočekivani poklon", rekla je ponosna mama koja se nažalost pridružila klubu samohranih majki.

Riz Viterspun

*ALT

Američka glumica Riz Viterspun, zvezda "Pravne plavuše", prvi put se ostvarila u ulozi majke kada je imala dvadeset i tri godine, a četiri godine kasnije je dobila i sina sa tadašnjim suprugom Rajanom Filipeom.

Brak nije potrajao, ali je sa Džimom Totom dobila i treće dete, Tenesija Džejmsa Tota.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare