Bivša Plejbojeva zečica u 83. godini reklamira donji veš: Da li je ona najzgodnija baka?

Nekadašnja Plejbojeva zečica, 83-godišnja Dori Džejkobson, danas radi kao blogerka, ali i model za donji veš. Mnogi dele mišljenje da je ona najseksepilnija baka na svetu.

Sreda, 25.04.2018.

12:41

Izvor: B92

Bivša Plejbojeva zečica u 83. godini reklamira donji veš: Da li je ona najzgodnija baka?
Foto: Youtube Printscreen / BBC Brasil

Podeli:

Dori Džejkobson je baka, ali to je ne sprečava da se bavi blogovanjem i modelingom.

Samo jedan pogled na njen profil na Instagramu na kome ima više od 26.500 pratilaca, dokazuje da godine nisu prepreka za seksepilan izgled.

Bivši Plejbojev model, koja je radila kao zečica u Čikagu i Njujorku šezdesetih godina 20. veka, nedavno se fotografisala u poznatom kostimu, a svoj nekadašnji posao kaže da je veoma oslobađajući i glamurozan.

Dori je pokrenula svoj blog Senior Style Bible pre tri godine uz pomoć svoje ćerke, nakon što je njen treći suprug umro.

"Želela sam da započnem novo poglavlje u svom životu. Godine nisu broj, već stav", kaže lepa baka.

Ona objašnjava da je uz pomoć toga izgradila samopouzdanje, ali je želela svima da dokaže da starije žene mogu biti veoma moderne i seksi.

Njene fotografije u donjem vešu su svakako izazvale najviše pažnje korisnika interneta, te je Dori dobila izuzetno pozitivne komentare.

Dori kaže da joj je u planu da nastavi da se bavi manekenstvom do kraja života.

"Zapamtite da nemamo rok trajanja. Prevaziđite ustaljene okvire i uživajte u životu", poručuje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare