Udata sam i imam dvoje dece, a viđam se sa 16 godina mlađim

U vezi smo. Ja udata, dvoje dece, on 16 god mlađi. Volimo se i viđamo, iako on ima neku vezu i visi po društvenim mrežama. Ljubomorni smo oboje ali on svoje postupke pravda mladosti i muško je. Da li je to sve normalno? Stalo mi je do njega, šta da radim?

Sanja Matko

Petak, 04.05.2018.

15:38

Izvor: B92

Udata sam i imam dvoje dece, a viđam se sa 16 godina mlađim

Podeli:

GČ: Normalno je! Normalno je da MILF-ica poželi „piletinu", pošto nema više muža nego oca svoje dece! Ili mu je smoki i shvatila si da "emocije" ne mogu da nadoknade 10 cm! Ili si normalna i hoćeš još orgazma pre nego što uđeš u životnu fazu „možemo još samo da se držimo za ruke" tj. „gde si mi stavila lekove za pritisak?"!

Samo si u jednome nenormalna. NENORMALNO SI MALOUMNA!

Izvoli dokaze.

Udata si, a on ima vezu. Tebi to nije prepreka, ali jesu društvene mreže na kojima on visi?!

Vaša situacija nije problem za „konstantan i normalan seksualni odnos dvoje ljudi", ali jeste za ozbiljniju vezu! Ukoliko je želiš. A iz tvog pitanja proizilazi da je želiš.

Još jedan dokaz da si NENORMALNO MALOUMNA- „Volite se"! Kako? Tako što te dobro tu*a?! To nije ljubav. Dobro, jeste, ali ne ta koju bi ti htela da preferiraš sa njim. Za dobar seks ti ne treba „voljenje". Nekima je bolji seks sa emocijama, a neki su normalni. Ti nisi.

Koliko si NENORMALNO MALOUMNA vidi se i po tome što ste „oboje ljubomorni"?! WTF?! Kako vam to uspeva? Kada to postižete? To vam uspeva dok on muva druge ribe ili stavlja postove po društvenim mrežama ili dok tu*a svoju devojku? A ti dok ti i muž „vodite ljubav" ili dok se sa decom igraš? A možda dok kuvaš prebranac, pa odjednom prdneš usled prevelike degustacije istog i onda si kažeš: „Da li ga je ona ku*va od njegove devojke opet nagovorila da izađu, umesto da me tu*a?!" Ovo poslednje mi deluje... baš ti!

NENORMALNO SI MALOUMNA pošto veruješ u debilnosti „muško sam - tako mi funkcionišemo"! U to ni mi muškarci, odavno, više ne verujemo! Šta je sledeće u šta ćeš poverovati - da treba da te tuče pošto je „muškarac a muškarci to rade"?!! Širok je diapazon naše, muške, gluposti i bezobrazluka.

NENORMALNO SI MALOUMNA pošto ga i pored svega navedenog idalje voliš. Srcem. A on tebe-ku*cem!

NENORMALNO SI MALOUMNA pošto i pored svega navedenoga ti se pitaš šta da radiš?!

Uradi ovo: sa sobom raskrsti da li si za vezu sa njim ili ne, da li je on tj. ljubav prema njemu vredna da budeš sa njim a ne suprugom ili nekim drugim ljubavnikom (ako si iole normalna, valjda imaš još nekog „potencijalnog"?), da sa sobom raskrstiš da li je on dobar i za tvoju decu ili nije, imate li budućnosti zbog razlike u godinama i tvoje maloumnosti...Kada sve to sa sobom raskrstiš, onda je sledeći korak da raskrstiš sa njim. Da ti kaže da li te hoće i emotivno ili samo seksualno? Ne dozvoli mu da vrda ili da kaže da „ostane ovako pa će nam vreme pokazati da li smo jedno za drugo"! On ima vremena, ti nemaš. Ne samo zbog godina, nego i zbog toga što ti imaš emocije prema njemu a za njega se ne zna. Budi spremna na svakakav njegov odgovor, ali ne odustaj od onoga što tebi treba! U suprotnom, vrlo brzo će sve kod tebe izgubiti smisao.

NENORMALNO SI MALOUMNA, što je šteta, pošto da nisi uživala bi u seksu bez obaveza i ne bi mi postavljala ovakva pitanja!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare