Da vladaju dobre vibracije: Ovako ćete najlakše "osloboditi" svoj dom

U nekim stanovima, kućama jednostavno vlada negativna energija. Ona ne zavisi od nas samih, ali ovo su efikasni načini da je se oslobodite.

Četvrtak, 10.05.2018.

13:41

Izvor: Super žena

Da vladaju dobre vibracije: Ovako ćete najlakše
Foto: thinkstock

Podeli:

Rešite se nereda

Stvari kao što su stari časopisi i prljava odeća mogu da zarobite dosta negativne energije u kući. Rešite se svih suvišnih stvari, onih koje stoje, a zapravo vam ne trebaju. Sto neka bude čist i uredan, prljav veš držite u korpi. Neka vam kuća bude čista, posebno ulaz i ulazna vrata kako bi pozitivna energija mogla nesmetano da ulazi u kuću.

Prerasporedite nameštaj

Važno je imati na umu da energija u prostoru treba da se raspršuje, a to nije moguće ako je prostorija prenatrpana i blokirana raznim nameštajem.

Pospite so

Posipajte tri do šest kašičica soli po tepihu srednje veličine, pričekajte sat vremena, a potom je usisajte. Kristali soli imaju iznenađujuće prirodnu sposobnost neutraliziranja negativnih vibracija, prenosi portal "Mysticalraven".

Unesite žive biljke u kuću

Biljke u dom unose boje. život, kiseonik i pozitivnu energiju. Neka to ne bude izrezano cveće u vazama, već ono u teglama koje morate redovno da zaliivate. Uvek birajte biljke koje nisu šiljaste, već oble i prijatne na dodir.

Pazite čime dekorišete dom

Izbegavajte preparirane životinje, tepihe od životinjskog krzna ili bilo kakve delove životinja. Nije poželjno da imate veštačko ili suvo cveće.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare