Od tinejdžera do biznismena: Biberova bivša zečica čeka bebu s milijarderom

Plejboj model Ksenija Deli očekuje prvo dete sa svojim suprugom milijarderom Osamom Fatijem Šarifom. Uprkos 37 godina razlike, par se izborio sa tračevima i u toku su pripreme za dolazak naslednika.

Sreda, 16.05.2018.

12:50

Izvor: Super žena

Od tinejdžera do biznismena: Biberova bivša zečica čeka bebu s milijarderom
Foto: Getty

Podeli:

Manekenka, koja je poreklom iz Moldavije, udala se za egipatskog biznismena posle šest meseci veze, sredinom 2016. godine, a za venčanje su potrošlili oko milion funti.

Iako nije u grupi top modela, Ksenija je poznata po ulozi u spotu Džastina Bibera za koga se priča i da je zavela na setu. Mediji su je tada spajali sa muzičarem, iako njih dvoje nisu vezu potvrdili.

Danas, ona u srećnom braku sa radošću broji dane do porođaja.

"Blagoslovena sam", pohvalila se Ksenija na društvenoj mreži slikom svog trudničkog stomaka.

A post shared by Xenia Deli (@xeniadeli) on

Često ističe da joj ne smeta što je njen muž stariji 37 godina.

"Ko ste vi da sudite život koji živim. Nisam savršena i ne moram to i da budem. Pre nego što počnete da upirete u mene prstima, pobrinite se da su vam ruke čiste", rekla je Ksenija priznajući da je muž osvojio skupim poklonima, dijamantima, velikim buketima cveća i izletima u privatnom avionu.

A post shared by Xenia Deli (@xeniadeli) on

"Čestitam ti i volim te", napisala je u dirljivoj, emotivnoj objavi nakon udaje posle koje ova studentkinja učiteljskog fakulteta nije promenila svoju pravoslavnu veru, iako je njen muž musliman.

Ona je manekensku karijeru započela 2012. kada se udala za fotografa Patrika Koksa. Brzo su se razveli, a nije poznato zašto im je brak propao.

A post shared by Xenia Deli (@xeniadeli) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.