Trend iz devedesetih se vratio: Ovo su trenutno najpopularnije sandale

Iako su kod nas popularne kao papuče za kuću ili šetnju popularni crocs modeli se vraćaju na velika vrata, a u prilog tome govori činjenica da su trenutno najtraženiji na prodajnim internet stranicama.

Četvrtak, 17.05.2018.

12:28

Izvor: Super žena

Trend iz devedesetih se vratio: Ovo su trenutno najpopularnije sandale
Foto: Getty

Podeli:

Crocs sandale i papuče mnogi smatraju najružnijom obućom ikada osmišljenom, ali očigledno da ima i onih koji u njima vide veliki potencijal.

Saradnja Crocs brenda i poznate modne kuće Balensijaga rezultirala je pojavom novih modela ovih sandala koje su nadograđene šik detaljima, šljokicama, cvetnim ukrasima i šiljcima.

Prema nedavnom izveštaju prodajnog sajta "eBay" ove sandale su trenutno najtraženije, a njihov broj pretrage se popeo na neverovatan broj od 25.000 - samo u poslednjih mesec dana.

Na osnovu analize najvećeg svetskog aukcijskog sajta čak 15.000 para crocs sandala je prodato tokom ovog perioda, otprilike 20 para na sat, te britanski "San" piše da će one biti glavni trend ovog leta.

A post shared by Maria Pineda (@saigonvisitor) on

Ako vam to nije dovoljno, "Dejli mejl" je takođe pronašao da ovaj omražen model sandala, koji je bio popularan devedesetih godina, pretraživan je svakog minuta.u proteklih mesec dana.

A post shared by Crocs Spain (@crocs.spain) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.