Vidite li sličnost? Venčanica Megan Markl ismejana, svi kažu da liči na ovu haljinu

Taman kada je kraljevsko venčanje prošlo počeli su da isplivavaju svi događaji sa romantične svadbe i sumiraju se prvi utisci. Pored organizacije, muzike i prisutnih gostiju, svakako jedna od najaktuelnijih tema jeste izgled Megan Markl, odnosno njena venčanica.

Utorak, 22.05.2018.

15:17

Izvor: Super žena

Vidite li sličnost? Venčanica Megan Markl ismejana, svi kažu da liči na ovu haljinu
Foto: Getty

Podeli:

Osim nežne šminke kojom je naglasila najlepše na svom licu, što je oduševilo milione žena, najviše se komentariše venčanica supruge princa Harija.

Iako su mnogi očekivali da će se bivša glumica opredeliti za britanski brend, ona je svoje poverenje ukazala francuskoj modnoj kući Živanši.

I dok neki smatraju da je pun pogodak, mnogi kažu da je previše jednostavna i nimalo posebna, na Tviteru su se upravo pojavili i korisnici interneta koji su primetili da venčanica Megan izgleda identično kao ona koju je Dženifer Lopez nosila u filmu The Wedding Planner iz 2001. godine.

Obe haljine imaju "čamac izrez", kakav je nosila nekada Odri Hepbern, siluetu A kroja i tri/četvrt rukave, te mnogi smatraju da su gotovo identične.

"Ovaj dizajn je već viđen", poručuju oni, a vi pogledajte fotografije pa uporedite sami da li ove dve venčanice liče.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.