Oglasio se muž pokojne kreatorke: Ćerka joj je bila centar sveta, njene poslednje reči zvone

Vest da je Kejt Spejd preminula, da se ubila, tačnije obesila crvenom trakom o kvaku sobe u stanu na Menhetnu, potresla je svet. Situaciju čini još tužnijom činjenica da je u susednoj sobi bio njen muž, koji se sada navodi kao razlog njene odluke, a da ju je pronašla služavka. Iako je Endi Spejd bio njen muž i poslovni partner, nedvosmisleno je bio uzrok njenih problema. Sada je ispričao svoju verziju događaja.

Četvrtak, 07.06.2018.

11:00

Izvor: Super žena

Oglasio se muž pokojne kreatorke: Ćerka joj je bila centar sveta, njene poslednje reči zvone
Foto: Getty

Podeli:

Kejt je, prema njegovim rečima, bila najdivnija žena na svetu. U izjavi koju je dostavio medijima navodi da je bila ljubazna i njegov najbolji prijatelj 35 godina.

"Moja ćerka i ja smo razoreni ovim gubitkom. Srca su nam slomljena i već nam nedostaje.
Kejt je bolovala od mentalne bolesti, depresije i anksioznosti mnogo godina. Aktivno je tražila pomoć i sarađivala je sa lekarima koji su je lečili. Čuli smo se noć pre, zvučala je srećno. Nije bilo indicija niti nekog zabrinjavajućeg znaka. Ali to je sada jasno, nije bila ona nego strašni demoni njene ličnosti sa kojima se borila.

Poslednjih deset meseci živeli smo razdvojeno, naša ćerka je živela sa oboma, a nikada nismo razmišljali o razvodu.

*ALT

Imali smo rituale kao porodica, išli smo na zajedničke ručkove, večere, na letovanja, putovali smo. Ćerka nam je bila centar sveta.

Nas dvoje smo bili svesni problema u odnosu i rešavali smo ih kao najbolji prijatelji. Voleli smo se toliko dugo i jednostavno nam je bila potrebna pauza.

Ovo je istina. Sve ostalo što može da se čuje jednostavno to nije.

Kejt nije zloupotrebljavala lekove, niti alkohol. Voleli smo da radimo i usmeravamo naš posao zajedno.

Uskoro ću videti ja tu poslednju poruku o kojoj mediji tako detaljno pišu, a nema sumnje da je Kejt obožavala Beu", stoji u pismu koje je potpisao Endi.

U pismu, kako navode mediji, piše:

"Bea, uvek sam te volela. Ovo nije tvoja krivica. Pitaj tatu".

*ALT

Zbog ovog sadržaja pominje se da je kreatorkin partner ipak želeo razvod, ali to nije zvanično potvrđeno, kao ni sadržaj oproštajne poruke.

Koliko je u poslednjem času ipak bila, makar u nekom malom delu pri sebi, govori podatak da je izabrala da se ubije dok joj je ćerka bila u školi.

Izabrala je da ona bude poslednja kojoj će se obratiti, a kako će se situacija razvijati niko pouzdano ne može da kaže.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare