Niko joj ne veruje: U 72. nije odustala od vežbanja dok nije dobila trbušnjake

Za ovu vremešnu ženu godine su samo broj. I nisu joj prepreka da živi sa radošću, voli i uživa. U njenoj 72. godini malo ko joj veruje da ima toliko godina, a ona kaže da se sada oseća bolje nego u dvadesetim.

Četvrtak, 07.06.2018.

12:40

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Rođena venecuelanka Džozefina Monasterio nije dozvolila ni da je godine spreče da ima sjajne trbušnjake. Vežbala je i postala bodi - bilder i to u takmičarskoj kategoriji.

Razume se, njeno telo, vitalnost i izgled nisu joj došli preko noći, kao ni titula najstarije aktivne bodi - bilderke.

Ona je zapravo želela da razbije predrasude oko toga da su starije važni samo čaj, kolačići, naočare i knjige. U 59. je počela da trenira aktivno i od svog hobija napravila je poduhvat vredan pažnje.

Osim što diže tegove Džozefina vežba jogu, hoda i džogira. Ne zaobilazi ni zdravu ishranu, a za doručak uvek jede žitarice.

"To je rutina pre bilo kakvih vežbi. Jedem i dosta mesa i voća", rekla je Džozefina za portal "Metro" koja je bez obzira na godine u koraku i sa razvojem društvenih mreža.

Redovno objavljuje klipove i postove, slike i motivacione poruke kojima želi da aktivira svoje pratioce.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.