Studentkinja u vezi sa muškarcem od 60 godina: "Bila je to ljubav na prvi pogled"

Samanta Krosbi je dvadesetčetvorogodišnja studentkinja iz Vašingtona koja je svog sadašnjeg dečka koji je tri i po decenije stariji od nje upoznala u lokalnom kafiću u kom je on svirao gitaru. Kaže kako je znala da je on onaj pravi čim ga je ugledala, pa mu je prva prišla i insistirala na poznanstvu.

Četvrtak, 07.06.2018.

12:44

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Njeni prijatelji, zabrinuti zbog romanse u koju se upustila, svašta su joj rekli, a ona tvrdi da je u najboljoj vezi u životu.

''Izgledao je jako dobro i uživala sam slušajući ga kako svira. A kad smo počeli da pričamo shvatila sam da uživa u istim stvarima kao i ja'', zaljubljeno priča ova devojka svesna da njihova ljubav ne nailazi na odobravanje.

"Često me zadirkuju prijatelji, smeju mi se i govore da izlazim sa dedom. Ni moja mama se nije slagala s vezom u početku, a sad su se nekako svi navikli na njega. Dosta sam se trudila i borila za ovu vezu'', dodaje Samanta.

Njen izabranik Maksi Mils je učitelj u školi, do sada je u braku bio tri puta, a ima i dvoje odrasle dece koja su starija od njegove devojke.

''Razlika u godinama me je prestrašila, ali nisam hteo da odbacim mogućnost da budem s nekim ko mi ovoliko odgovara'', otkrio je Mils.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.