Kada je "ne" vođenju ljubavi i konačan odgovor?

Ponekad umesto ispunjenosti i zadovoljstva nakon seksa možemo osetiti razočaranost i potištenost. Kako se ne biste našli u sličnoj situaciji pročitajte koja su tri osnovna pravila kada bi trebalo da izbegavate seks.

Nedelja, 24.06.2018.

17:00

Izvor: Super žena

Kada je
Foto: Thinkstock

Podeli:

Seks na silu

Ako imate seks samo da biste ispunili želju partneru ili obavili svoju bračnu dužnost, to je potpuno pogrešan pristup zbog kojeg seks neće biti uživanje. Slobodno recite da niste raspoloženi i ne očajavajte zbog toga. Doći će trenutak kada ćete biti spremni na akciju. S druge strane, seks na brzinu je idealan u trenutku strasti, ali nikako ne i u trenutku kada to radite samo da odradite.

Seks u trenutku u kom želite da radite nešto drugo

Kada niste koncentrisani na užitak, već vam misli lutaju negde drugde, izbegavajte takav seks! Ako vas more brige ili jednostavno imate druge stvari na pameti, radije ne ulazite u seksualni odnos, jer vaša osećanja i mozak u tom trenutku nisu na istoj talasnoj dužini, pa će užitak izostati.

Seks s pogrešnom osobom

Ako niste u vezi i tražite avanturu, ne uzimajte seks „zdravo za gotovo“. Kada se nađete u takvoj situaciji, prvo razmislite hoćete li tu ’vrelu’ noć sledećeg jutra poželeti da obrišete iz sećanja. Takav seks često je pod uticajem alkohola. Ako se zainteresujete za nekog neznanca u noćnoj avanturi, dobrog prijatelja u trenutku slabosti ili čak sopstvenog šefa, dobro razmislite isplati li se to što radite.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare