Stravična priča se krije iza izgleda dadilje Fren u kultnoj seriji

Vesela, glasna, otkačena i zabavana - kao takvu smo upoznali dadilju Fren i glumicu Fren Drešer koja je udahnula život liku u seriji "Dadilja". Ipak, njen stvaran život bio je sasvim drugačiji, a za tanak struk i vitku figuru nisu bili zaslužni treninzi već teška depresija u kojoj je bila.

Sreda, 27.06.2018.

08:30

Izvor: Super žena

Stravična priča se krije iza izgleda dadilje Fren u kultnoj seriji
Foto: Getty

Podeli:

Jedna je od najvećih televizijskih zvezda devedesetih proslavila se serijom u kojoj su njen izgled i nazalni govor postali zaštitni znak.

Fren Drešer u nekoliko sezona serije proslavila je mini suknje, ali i jako tanak struk koji je često isticala.

Fanovi serije smatrali su je boginjom, ali iza njenog izgleda sakrivalo se strašno psihičko stanje u kojem je bila.

*ALT

Nekoliko godina pre početka emitovanja serije Fren je silovana i to pred svojim mužem.

Uz stravičan čin, nije izostala ni pretnja oružjem napadača, a godine su bile potrebne da se oporavi.

"Na početku snimanja serije imala sam 64 kilograma, a onda sam spala na 49. Danas kada gledam seriju sećam se samo onoga šta se događalo iza kamere. To je bio pakao. Taj moj mršavi izgled i tanak struk me podseća na tu agoniju", rekla je Fren u jednom od intervjua ne krijući i da misli da je silovanje povezano sa rakom grlića materice koji joj je dijagnostikovan 2000. godine.

"Godinama sam izbegavala da se suočim sa svojim bolom i silovanjem. I zbog toga sam završila sa rakom. To se na kraju završilo nekako poetski pošto se telo slomilo i razvilo bolest", kazala je.

Glumica je rešila da otkrije istinu i o odnosu sa bivšim suprugom Piterom Markom Džejkobsonom, koji je priznao da je gej nakon što su se oni razveli 1999. godine, posle 21 godine braka.

"Ljudi me stalno pitaju kako nisam znala. On voli da dekoriše, voli modu i odeću, ali mi smo zapravi imalo mnogo seksa", kazala je ona.

Fren i Džejkob upoznali su se u srednjoj školi i venčali kada su imali 21 godinu. On je scenarista i kreator serije "Dadilja", zahvaljujući kojoj se ona proslavila. Glumica se prošle godine ponovo udala, za doktora Šivu Ajaduraija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare