Ljubav "puca" ovim horoskopskim znacima

Možda vas je privukla ljubav na prvi pogled, ali velike su šanse da vam, ako se nalazite u ovim horoskopskim kombinacijama, veza neće potrajati, niti se srećno završiti.

Utorak, 10.07.2018.

08:46

Izvor: index.hr

Ljubav
Foto Thinkstock/fizkes

Podeli:

Jarac i Strelac

Ova dva znaka u potpunosti su različita. Osobe rođene u znaku Jarca vrlo lako se razočaraju i, iako govore da im ljubav nije najvažnija stvar, san im je da pronađu svoju srodnu dušu.

Lav i Ribe

Lavovi vole u potpunosti da se predaju svome partneru. Ne podnose jadikovke i pesimizam, pa bi iz veze s Ribama mogli samo da izađu razočarani i isfrustrirani.

Vodolija i Bik

Vodolija je znak koji uvek teži svojoj slobodi i neopterećenosti. Upravo zato je osoba rođena u znaku Bika najgori mogući izbor za Vodoliju, jer Bikovi traže stabilnost i neprestanu povezanost.

Vaga i Škorpija

Vage traže ljubav na duge staze, predanost, mir i odanost. Škorpija ne može da pruži ništa od toga jer je izuzetno pesimističana, lenja i neobazriva.

Ovan i Devica

Osobe rođene u znaku Ovna vrlo su jednostavne, neopterećene i ne vole rasprave o ljubavnim problemima. Zato je Devica loš izbor partnera za Ovna zbog neprestane potrebe za pažnjom i svoje komplikovanosti.

Bik i Blizanci

Iako su Bikovi sjajan materijal za vezu i vrlo su tolerantni, ni oni ne mogu da trpe svakoga. Blizanci se teško skrase i primire, pa odan znak poput Bika mogu samo da dovedu do ludila.

Rak i Strelac

Rakovi su pravi emotivci i traže pravu ljubav koju, nažalost, ne mogu pronaći u Strelcu. Raku je potreban neko ko će oko njega da se trudi i pokaže mu prave emocije i ljubav.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare