Sada je ova manekenka milionerka, a pre je živela na pirinču i sa 40 evra nedeljno

Ruskinja Irina Šajk sa 32 godine može da se pohvali da je ostvarila svoje snove. Od devojke sa sela koja je radila na njivi u Rusiji, postala je super model, ima milionski bankovni račun, a zavela je i jednog od najpoželjnijih holivudskih neželja, postala je majka.... Ipak, da je put do ostvarenja bio naporan, nedavno je otkrila u jednom intervjuu.

Četvrtak, 19.07.2018.

08:17

Izvor: Super žena

Sada je ova manekenka milionerka, a pre je živela na pirinču i sa 40 evra nedeljno
Foto: Getty

Podeli:

Irina je ispričala da su njeni počeci bili teški i neslavni, a ništa nije slutilo na to da će jednog dana dostići zvezdane visine.

Naime, ona je živela od 40 evra nedeljno, a jela je samo pirinač jer nije imala novac za više.

"Nisam imala pojma kako izgleda modeling. Samo sam mislila o tome da ću možda snimiti neki katalog i bar malo pomoći porodici. Uopšte nisam govorila engleski. Živela sam u malom stanu u Parizu, koji sam delila sa drugim devojkama. Imale smo po 40 evra nedeljno za trošak. Nedeljom bismo delile pirinač, jer nam više nije ostalo para. U ponedeljak ujutru išle bismo metroom sa jednim evrom u džepu do agencije, kako bismo dobile sledovanje za narednu sedmicu", ispričala je Ruskinja.

Irina ne krije da je za to vreme bilo zabavno, iako nije odmah naišla na razumevanje koleginica. Često su joj se smejale i zadirkivale je zbog tena, velikih grudi i jače građe.

Irina je sada daleko od priče iz koje je potekla i živi u izobilju. Njeno bogatstvo se procenjuje na 4 miliona dolara i u vezi je sa slavnim holivudskim glumcem Bredlijem Kuperom sa kojim je dobial i dete.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare