Još jedna posrnula Dizni zvezda: Jaka, ali slabija od poroka Demi se sada oporavlja

Dok se nedavno hvalila kako prihvata sebe, svoje ožiljke, strije i celulit pevačica Demi Lavato zapravo je prolazila kroz lični, intimni pakao. To se nikad ne bi saznalo da je odlučila da se predozira heroinom prethodnog vikenda, a samo je uz jaku lekarsku pomoć uspela da se povrati.

Četvrtak, 26.07.2018.

10:14

Izvor: B92

Još jedna posrnula Dizni zvezda: Jaka, ali slabija od poroka Demi se sada oporavlja
Foto: Getty

Podeli:

Demi će za manje od mesec dana da napuni 26 godina, a dosad je već nekoliko puta bila na odvikavanju od alkohola i droge.

Boluje i od bipolarnog poremećaja, a patila je i od bulimije.

U dokumentarcu o svom životu i karijeri priznala je kako je krijumčarila kokain u avionima, a jutro je započinjala votkom.

"Jedna je faza trajala dva meseca, kad sam bila drogirana i pijana svaki dan. Nije bilo lako raditi sa mnom tada", rekla je tada Demi.

Pre nekoliko meseci proslavila je šest godina otkad je trezna, a nedavno je objavila i pesmu "Sober" u kojoj je priznala kako je poklekla.

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Demi se prvi put pojavila s 10 godina u dečjoj seriji "Barney & Friends", a onda je s 14 godina dobila ulogu u Diznijevom filmu "Camp Rock". Glumila je i u seriji "As the Bell Rings", a onda se posvetila pevačkoj karijeri.

Ona nije jedina mlada zvezda koja je pala pod uticaj droge i koja je imala problema s mentalnim zdravljem. Naime, mnogo njenih koleginica i kolega, koji su kao i ona počeli karijere kao deca u raznim Dizni projektima prošli su slične situacije.

Jasno je da je život poznatih stresan i svakako nije za decu. Može se najbolje doživeti kroz izjavu kultnog glumca Vorena Bitija. Na pitanje kakav je u stvarnom životu, odgovorio je:

"Kakav bi ti bio da 40 godina nisi čuo reč "ne"?"

Veoma je teško ostati trezan i "čist", a pritisak slave veći je nego uticaj roditelja.

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare