Trešnjica koncept: "Voće je moja odskočna daska do slobode"

Suzana Pavlović, vlasnica "Trešnjica koncepta" je odustala od sigurne zone i započela je svoj posao. Usudila se, rekla je "zbogom" velikim kompanijama i sa decenijskim iskustvom u marketingu započela je jedan koncept u želji da se posveti sebi, ličnom razvoju, ali i svojoj porodici. Za portal "Super žena" otkrila je ključne preduslove koje treba da ispunite na svom putu ka privatnom biznisu.

Utorak, 31.07.2018.

11:06

Izvor: Mariota Vlaisavljeviæ

Trešnjica koncept:
Foto: Olivera Arsenov

Podeli:

"Trešnjica" gajbice su univerzalan poklon i za muškarca i ženu, za sve prilike koje možete da zamislite.

"Do sada imali i čestitanja doktorata, venčanja, rođendana, dobrodošlicu za novu bebu i novopečenu mamu, imali smo i gajbice pomirenja, ali i izjava ljubavi. Divno je kad ste u poslu koji zatiče ljude u najlepšem raspoloženju i mami im osmeh na lice. Jer tako svi odreaguju kada ih "Trešnjica" poklon sačeka ispred vrata", kaže Suzana.

Ideja i šta s njom

A ono što izdvaja kao najvažnije kada se "ideja rodi" je da postoji i snažna podrška porodice, kao i marketinški alati.

" Dobra ideja je nešto što mora da postoji, ali i adekvatni načini da je sprovedete u delo. Plan je ključ uspeha", savetuje Suzana.

*ALT

Okidač

"Nedostatak vremena, večiti klinč između posla i porodice, prilično stresan rad u kompaniji sa rokovima "za juče" su za mene bili ono što me je opredelilo da započnem sopstveni biznis", iskeno kaže.

Hobi ili posao?

"Trešnjica koncept" postoji deset meseci i u trenutnoj fazi Suzana kaže da ne može da živi od svog posla. Veruje da će se to desiti u narednih šest meseci.

Najhrabriji korak

Za pokretanje biznisa, za taj prvi, najhrabriji korak, najbitnija je ideja. Dobar proizvod čini čuda, savetuje Suzana.

"Pažljivo planiranje donosi razvoj posla, a samim tim i prihode. To je ono čemu treba da se pokloni značajna pažnja", kaže naša sagovornica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare