Najlepša Nemica ne razmišlja o starenju: "Samo kad vidim svog dečka pomislim na godine"

Hajdi Klum je nadmašila samu sebe, pa je sada u vezi sa 16 godina mlađim momkom - i to gitaristom popularnog benda "Tokio Hotel" Tomom Kaulicem. Ali, bar zasad, nemački supermodel, voditeljka i dizajnerka Hajdi Klum ne može se pohvaliti srećom u ljubavi.

Utorak, 31.07.2018.

19:00

Izvor: Super žena

Najlepša Nemica ne razmišlja o starenju:
Foto: Getty

Podeli:

Četrdesetpetogodišnja lepotica iza sebe ima dugu i uspešnu karijeru modela, četvoro dece, ali i brojne propale ljubavne veze, zbog čega mnogi misle da je ukleta kada je u pitanju ljubav.

Sve je počelo s njenim prvim suprugom, stilistom Rikom Pipinom, s kojim se venčala 1997. godine, a razvela se 2002. godine. Zatim se nastavilo s vremešnim italijanskim zavodnikom Flaviom Brijatoreom 2003. godine. Nakon što je lepotica ponosno potvrdila da čeka njihovo prvo dete, Flavio ju je odmah ostavio, a o kćerkici Leni milioner se nikada nije previše brinuo.

Ubrzo nakon bolnog ljubavnog brodoloma, Hajdi je započela vezu s muzičarem Silom, s kojim se venčala 2005. godine u Meksiku. Par ima troje biološke dece, a Sil je usvojio i Leni. I sama manekenka u intervjuima je insistirala da je upravo on njen otac, a ne Flavio, koji je danas, ironično, miran porodični čovek.

Za par se sedma godina braka pokazala kao ukleta, a zbog dece su ostali u vrlo bliskim odnosima.

A post shared by Pop Pursuits (@poppursuits) on

Posle Sila Hajdi je volela telohranitelja Martina Kristena, s kojim je bila dve godine.

Sada ljubi dosta mlađeg Toma, koji je tek napunio 28 godina.

"Ne razmišljam o godinama i o starenju. Drugi me često podsećaju na to koliko imam godina, jer se zaista ne osećam tako. Moj dečko je mnogo mlađi od mene i zbog toga svi dovode u pitanje opstanak naše veze. Momenat kada razmišljam o tome je jedini kada se na mome licu mogu videti godine i bore, kada se zamislim o svemu", rekla je lepa Hajdi za magazin "In stajl" (In Style).

Ona ne krije da je zaljubljena i srećna, a za sada par ne pravi velike planove.

A post shared by JetSetter.ua (@jetsetterua) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.