Zbog četiri izlaska, ovoj ženi život je decenijski pakao

Nekada su sastanci "naslepo" prava lutrija. Ako bi tako posmatrala, onda Lindzi Golkrik Din iz Velike Britanije može da kaže da nikako nije dobro prošla i da je jedna od najvećih gubitnica. Naime, posle četiri izlaska koje je ugovorila preko interneta usledilo je 13 godina mučkog zlostavljanja.

Četvrtak, 02.08.2018.

18:00

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

U britanskoj emisiji "This Morning" Lindzi je govorila o kratkom odnosu, izlascima s muškarcem koga je na kraju odbila, ali koji to nije mogao da prihvati. Nakon što ga je odbila, on je kupio nekoliko internet-domena s njenim imenom, a nije prestao čak ni kad se udala i dobila dete. Kako njegovi napori da je zavede nisu bili uspešni, pretvorio se u zlostavljača koji joj je slao preteće mejlove, a porodicu i prijatelje često je zvao. "Kupio je barem 15 sajtova u moje ime, slomio mi je ambicije", otkrila je, dodavši da je zbog toga bila jako nervozna. "Osećala sam se kao njegov talac, kontrolisano i uznemireno", dodala je. Više od deset godina kasnije, 48-godišnjakinja je napokon dobila sudsku bitku protiv svog progonitelja. Prvi put nakon dugo vremena može da se opusti i uživa u letu. "Rizikovala sam bankrot zbog sudskih troškova, ali morala sam da uradim to. Morala sam da pomognem i sebi i drugima", kazala je ne krijući radost što uživa prvi put u letu od 2004.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.