Lepotice svetskog šoubiznisa blistale na reviji UNICEF-a u Italiji/ VIDEO

Pevačica Rita Ora u glamuroznom izdanju predvodila je reviju u Porto Cervu u Italiji u petak uveče, a blistale su i Nikol Šerzinger, Emili Ratajkovski, Hajdi Klum i Irina Šajk, piše britanski Dejli mejl.

Subota, 11.08.2018.

10:55

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Glamurozna Rita Ora predvodila je reviju UNICEF-a u Italiji, a pridružile su joj se i Emili Ratajkovski i americka glumica i pevacica Nikol Šerzinger.

Elita svetskog šoubiznisa pojavila se u petak uveče na Letnjoj galeriji UNICEF-a, a šou je ukrala Rita Ora kad se pojavila u višebojnoj svilenoj haljini, prenosi Dejli Mejl. Pevačica Nikol Šerzinger je blistala u cvenoj toaleti, a model Emili Ratajkovski u glamuroznoj haljini.

Rita Ora je prekinula odmor na Sarniji, a uz fotografije sa revije na svom Instagramu, a između ostalog napisala je da je učešće na reviji bilo veoma inspirativno za nju i da će nastaviti da se bavi dobrotvornim radom za decu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare