Milica Bursać: "Živimo u vremenu opšte histerije oko zdravlja"

Milica Bursać je karijeru izgradila kao "zdravstvena novinarka", bavila se pitanjima velnesa, nege, medicine, a sada sprema zanimljivu sezonu za svoje gledaoce.

Ponedeljak, 27.08.2018.

15:14

Izvor: Mariota Vlaisavljeviæ

Milica Bursać:
Foto: Privatna arhiva

Podeli:

Milica se bavi zdravstvenim temama na televiziji koja je potpuno posvećena ovakvom konceptu života.

"Kanal na kome radim je namenjen svim uzrastima i generacijam sa ciljem da podigne svest o zdravom načinu života. To je i moje opredeljenje životno, a informacije su vrlo zanimljive i životne", kaže u razgovoru za portal "Super žena".

Posle decenijskog staža provedenog u sferama zdravstva, Milica kaže da smo kao nacija sve više okrenuti ovim i srodnim temama.

"Mogu da kažem da sada vlada opšta histerija zdravlja. Tako ja to vidim. Opterećenost zdravljem je za mene gora od opterećenosti bolestima. Sve krajnosti mi ne prijaju i ja sam umerena. Treniram svaki dan po malo, a ne da sagorim. Jedem sve što su jeli i moji preci. To je za mene najbolji koncept zdravog života", priznaje.

*ALT

Ipak, kako radi u polju u kome je alternativa u sve većoj akspanziji, kaže da je "najčudnija stvar koju je probala"- praksa kvantne medicine.

"Da me niko ne shvati pogrešno, mene je kvantna oduševila. Bila sam na jednom pregledu i dobila egzaktne podatke o mom zdravlju, bolji od svakog skenera. To je zaista čudno i divno istovremeno".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare