Pet novih frizura koje će dominirati ove jeseni

Dizajneri žele da svaka njihova kolekcija bude prezentovano tačno onako kako su oni to zamislili pa se izgled manekenki od glave do pete pomno osmišljava. Posebno se vodi računa o njihovim frizurama, a odmah nakon revija raspravlja se o novim frizerskim trendovima koje će one pokrenuti.

Ponedeljak, 10.09.2018.

09:18

Izvor: Cosmopolitan.rs

Pet novih frizura koje će dominirati ove jeseni
Foto:Thinkstockphotos

Podeli:

Parisko izdanje magazina "Vog" (Vogue) donosi pregled frizura koje će, prema njihovom mišljenju i na temelju viđenog na revijama za jesen/zimu 2018. godine, dominirati u nadolazećoj sezoni.

Visoka punđa

Takozvana "top knot" punđa ove jeseni vraća se u neurednom izdanju, što znatno olakšava njeno pravljenje.

Ležerni talasi

Poznat vam je onaj lagano raščupan izgled kose nakon buđenja? Upravo je taj ležeran efekt poželjan u nadolazećoj jesenjoj-zimskoj sezoni, bez obzira na to da li imate kratku ili dugu kosu.

Povratak stilu šezdesetih

Ako ste mislili da se voluminozne fen-frizure više nikada neće vratiti u modu, prevarili ste se.

Frizure s ukrasima inspirisanim devedesetima

Dobre stare šezdesete nisu jedina decenije kojom su se inspirisali dizajneri. Na revijama smo imali prilike da vidimo čak i "cik-cak" rajfove koje smo obožavali u devedesetim, a iz istog razdoblja datira i ljubav prema velikoj količini ukosnica u kosi.

Asimetrija i trake kao omaž frizurama iz osamdesetih

Nijedna nedelja mode ne prolazi bez odeće, dodataka, cipela i frizura nastalih pod uticajem stilski najluđeg modnog razdoblja. U nadolazećoj sezoni on se vidi u asimetričnom načinu šišanja i ukrasima poput masivnih traka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare