Zbog nje su izmislili "pušap": Blistala pre 20 godina, sada ostavlja bez daha

Češka manekenka Eva Hercigova bila je top-manekenka devedesetih, a sada u 46. godini deluje kao da je za nju vreme stalo.

Sreda, 12.09.2018.

18:00

Izvor: Super žena

Zbog nje su izmislili
Foto: Getty

Podeli:

Svetsku slavu Eva je stekla je 1994. godine. Tada je snimila reklamu za legendarni "wonderbra" koji je bio revolucinaran izum u svetu donjeg veša.

Imao je "punjenje" jastučića brushaltera i stegao je grudi kao nijedan model do tada. Odmah posle toga postala je jedna od najtraženijih manekenki, snimala je editorijale za najpopularnije modne časopise, a pojavila se i u katalogu brenda "Viktorijas sikret" ("Victoria's Secret").

Iako se posle razvoda od Tika Toresa, bubnjara grupe "Bon Jovi", zaklinjala da se više neće udavati, pre godinu dana rekla je "da" italijanskom biznismenu Gregoriju Marsiju.

Eva ima troje dece i sa 46 godina apsolutna je kraljica mladolikosti.

Priznaje da je zaljubljena u jogu, svakodnevno meditira i naravno vrlo je posvećena zdravoj ishrani.

Za strane medije je svojevremeno izjavila da najviše voli da jede sirove namirnice, a obavezan detoks tela radi dva puta godišnje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.