11 godina od razvoda od ruskog oligarha: "Ostavila sam život u zlatnom kavezu"

Irina Abramovič rastala se od Romana Abramoviča 2007. godine. Svi su tada glasno pitali koliko je dobila, a u prvom intervjuu 11 godina kasnije ona kaže: "Mnogo, dobila sam slobodu".

Četvrtak, 13.09.2018.

09:00

Izvor: Super žena

11 godina od razvoda od ruskog oligarha:
Foto: Getty

Podeli:

Nekadašnja stjuardesa udala se za perspektivnog biznismena 1991. godine. Intervju je dala za "Russian Tatler", koji je napisao:

"Ako postoji idealan razvod, to je onaj koji su imali Roman i Irina".

Njih dvoje javno nikada nisu rekli nijednu ružnu reč o onom drugome, a petoro dece odgajaju zajednički. Irina živi u Londonu, a svoju intimu i te kako čuva od javnosti.

Nema nalog ni na jednoj mreži, a retki beleže samo kako ona uživa u luksuzu posle razvoda. Iako je do sada izbegavala da govori kao bivša žena vlasnika "Čelsija", sada je pristala jer je želela da govori o svojoj uspešnoj deci.

"Najstarija Ana ima 26 godina i diplomiraće na Kolumbija Univerzitetu. Arkad ima 25 godina i već radi. On je uspešan biznismen. Sofija je na "Royal Holloway" Univerzitetu u Londonu. Arina planira da studira zoologiju u Australiji, a Ilaj ide u školu u Londonu", rekla je njihova majka.

Priznala je da ona i Roman zajedno uče decu da budu ljubazni, saosećajni, da steknu radne navike i bore se u životu.

Ni ovom prilikom nije mnogo govorila o sebi i bivšem, ali je priznala da ima vremena za sebe, sport, prijatelje, da joj prijaju putovanja, upoznavanje različitih kultura i običaja.

"Moj dom je uvek otvoren za moje prijatelje. Više volim da ugostim ljude, nego da izlazim."

Irina kaže i da je zanima sve što je čisti iskreno srećnom, Bog, deca, prijatelji, skuplja ruske i vizantijske ikone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.