Prelepoj misici oduzeli krunu zbog laganja o privatnom životu

Dvadesettrogodišnja Veronika Didusenko pre samo nekoliko dana proglašena je najlepšom ženom u Ukrajni, ali je ubrzo ostala bez osvojene krune.

Sreda, 26.09.2018.

10:29

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Kako pišu svetski mediji, misica Veronika Didusenko nije poštovala sva pravila neophodna za takmičenje, a što je najgore, ona je pri apliciranju lagala organizatore.

Nakon pobede, prilikom provere njenih podataka otkriveno je da Ukrajinka ima četvorogodišnjeg sina sa bivšim suprugom. Kako pravila takmičenja zabranjuju majkama i udatim ženama da se takmiče, Veronika Didusenko je diskvalifikovana.

Organizatori izbora za mis su izdali saopštenje u kome su potvrdili da Veronika ne može da zadrži titulu, kao i da neće ići na takmičenje za mis sveta koje se u decembru održava u Kini. Ukrajinu će predstavljati neka druga devojka umesto Didusenkove.

Ova vest mnoge je iznenadila, a osim kritika koje su joj upućene zbog laganja, mnogi se pitaju kakve veze ima roditeljstvo i izbor lepote.

.

"Prijatelji, nikada nisam bila blogerka, ali vas je već preko 10.000 koji me pratite. Hvala vam na iskrenoj podršci tokom ovih teških vremena. Divni ste", napisala je nesuđena mis Ukrajine na svom profilu na Instagramu.

Inače, osim što je nakratko bila misica, Veronika je radila na svom obrazovanju.

Ona je diplomirala matematiku i osnovala je udruženje Young Einsteins Ukraine u okviru koga pomaže deci bez roditeljske pomoći koja su talentovana za prirodne nauke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.