Plus-sajz lepotici zabranjeno da uđe u klub, razlog je njena težina

Plus-sajz manekenka Kaisa Henrika iz Finske želela je da organizuje rođendansku proslavu u jednom londonskom noćnom klubu. Ipak, ona nije uspela u svojoj nameri, jer kompanija koja organizuje žurku nije htela da primi nju i drugarice zbog težine.

Petak, 28.09.2018.

12:13

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Kaisa Henrika je na Instagramu uspostavila kontakt sa promoterkom kluba, kazavši joj da ima poseban razlog za proslavu te da želi da dođe u klub zajedno sa nekoliko prijateljica.

Potom, promoter ju je upitao da li je reč o plus-sajz damama, a potom joj rekao da ako povede tri prijateljice sa oblinama, neće moći da uđe u klub.

Razočarana i besna, Kaisa je napravila snimak ovog razgovora i objavila fotografiju na Instagramu, gde ima više od 21.000 pratilaca.

"Ne želimo da budemo nepristojni, ali znamo za činjenicu da u pojedinim klubovima mogu vas ismejati i ne želimo da vas šaljemo tamo. Dve do tri devojke jedino, nadamo se da razumete", pisalo je u poruci.

Znači da primate samo mršave ljude u svoj klub?, upitala je Keisa, na šta su joj odogovorili da su to pravila kompanije i da neće moći da uđu.

Njenu odluku da sa celim svetom podeli ovaj, kako mnogi kažu, sraman potez kluba podržali su korisnici interneta, a posebno oni koji se zalažu za prihvatanje svog prirodnog tela i lepote. Fotografije se šire društvenim mrežama, a Keisa dobija mnoge pohvale.

"Bukvalno na svakih pet minuta dobijem poruku iz celog sveta, podrška za plus-sajz žene je neverovatna", istakla je ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.