Nedeljni horoskop: Vage očekuje nezaboravno zaljubljivanje, a Blizance...

Pogledajte šta vam zvezde poručuju za ovu nedelju...

Ponedeljak, 08.10.2018.

08:17

Izvor: B92

Nedeljni horoskop: Vage očekuje nezaboravno zaljubljivanje, a Blizance...
foto: Thinkstock

Podeli:

Za Ovnove mlad Mesec u znaku Vage i vašem polju partnerstava uvodi vas i voljenu osobu u fazu novih početaka. No, obzirom da su Mars i retrogradna Venera tokom cele ove sedmice u kvadratnom aspektu – gledajte da taj novi početak ne bude buran i nemiran.

Usamljeni Bikovi preko prijatelja, društvenosti, interneta – mogu brzinski upoznati nekog i još više brzinski uleteti u neku formu odnosa...naravno, zasnovanog na strasti....

Blizance očekuje poznanstvo sa nekim ko ih jako intrigira i ko budi duboke želje i strast. Proverite samo da li je ova osoba zauzeta ili ne.....mada će nekima od vas to biti potpuno svejedno....

Vage, ukoliko ste usamljeni, sve ono što je vezano za prijatelje, društvenost, internet – za vas je mesto na kojem se može pojaviti osoba koja bi itekako mogla da vas dotakne i probudi u vama želju da se ludo i nezaboravno zaljubite.

Detaljnije o tome šta su zvezde zapisale za vaš znak pročitajte OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare