Saveti Kendis Svonpul: Kako da od umorne majke postanete top-model

Viktorijin anđeo, manekenka Kendis Svonpul, predstavila je svoju rutinu šminkanja za magazin Vog, pokazavši da su i top-modeli samo obične žene i majke. Šminkanje traje desetak minuta, a ako nemate vremena, može i brže. - Kendis poručuje da i sama nekad zbrza.

Utorak, 13.11.2018.

13:11

Izvor: stil.kurir.rs

Saveti Kendis Svonpul: Kako da od umorne majke postanete top-model
foto: screenshot

Podeli:

Iako je top-model čuvene kuće Viktorijas sikret i poznata širom sveta, Kendis je u osnovi samo žena. Dvadesetdevetogodišnja manekenka ima dva sina sa modelom Hermanom Nikolijem (35). Drugog sina rodila je ovog leta, u junu. Još se bori sa posledicama trudnoće i porođaja i u snimku to otvoreno spominje. Pojavljuje se bez šminke i sa nesavršenom kosom. Ima flekice, podočnjake,umoran pogled...

U video-snimku popularna manekenka Kendis Svonpul pokazuje kako da postignete prirodan izgled na njen način. Ona koristi omiljene proizvode da bi prekrila nesavršenosti na licu i postigla svež ten, ili kako sama kaže "lažni prirodni izgled".

Telo je telo, i ako želite da bude zdravo i vitko, morate ga održavati. Kao i ten. Manekenka želi da dobro izgleda kada se pojavi u javnosti, ali nema uvek na raspolaganju mnogo vremena. Da bi joj kosa bila bujnija, Kendis je zakači u dve punđice i ostavi da se oblikuje dok se ona šminka. Priznaje da se opušteno šminka, kombinuje proizvode i koristi jedan proizvod za više stvari...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare