Emotivno: Pevačica na sceni otkrila da neće moći da postane majka

Britanska pevačica podelila je na sceni tragičan momenat kada su joj saopštili da neće moći da postane majka.

Sreda, 14.11.2018.

11:12

Izvor: Super žena

Emotivno: Pevačica na sceni otkrila da neće moći da postane majka
foto: Getty

Podeli:

U ponedeljak uveče Džesi Džej nastupala je na sceni Rojal Albert hola i taj momenat iskoristila je da sa svojim obožavaocima podeli tužne vesti koje su joj saopštili pre četiri godine.

Pre izvođenja pesme "Four Letter Word" Džesi se obratila publici: "Pre četiri godine mi je saopšteno da nikada neću moći da imam decu. Ne pričam vam ovo zbog sažaljenja jer sam ja samo jedna u milion žena i muškaraca koji prolaze kroz ovo“, rekla je ona.

"To nije nešto što nas određuje, ali sam ovu pesmu napisala za sebe u momentu tuge i bola, želela sam sebi da pružim radost tako što će drugi ljudi moći da poslušaju ovu pesmu u trenucima kada im je mnogo teško“, rekla je ona.

"Ako ste ikada iskusili ovako nešto ili znate nekoga ko prolazi kroz ovo ili je izgubio dete, znajte da niste sami u vašem bolu. Mislim na sve vas dok pevam ovu pesmu“, emotivno je završila Džesi.

Džesi je u vezi sa glumcem Čeningom Tejtumom, koji se pre šest meseci razveo od supruge Džene Devan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare