"Porodica nam je bila uništena nakon optužbi za zlostavljanje"

Lepa glumica Ketrin Zita Džons ispričala je kako se nosila sa optužbama upućenim njenom suprugu za seksualno uznemiravanje.

Utorak, 27.11.2018.

17:00

Izvor: B92

foto: Getty/ glumaèki par sa æerkom Sajrus

Podeli:

Ketrin Zita i slavni glumac Majkl Daglas u braku su već 18 godina. Zajedno su prolazili kroz razne teškoće, a glumica je sada ispričala koliko je teško bilo celoj porodici kada je Majkla jedna žena optužila za seksualno uznemiravanje.

"Bili smo uništeni nakon tih optužbi. Nismo znali ni ko je ta žena koja je optužila Majkla. S njim sam tada imala ozbiljan razgovor. I decu sam uključila u taj razgovor“, rekla je 49-godišnja glumica.

"Majkl mi je rekao da tu nema ničega i da će vreme pokazati svoje. Tako je i bilo. Nije bilo nikakvih dokaza koji bi mogli da potvrde tu priču“, otkrila je Zita.

Majkla Daglasa je jedna žena optužila da ju je pre 32 godine seksualno uznemiravao. Glumac je bio u šoku, naročito zbog svoje dece. Bilo mu je strašno važno da ga sin i ćerka ne etiketiraju kao seksualnog predatora.

Ketrin i Majkl imaju dvoje dece, ćerku Sajrus (15) i sina Dilana (18).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.